Gonzo´s Quest Slot

Gonzo´s Quest Slot är en av de mest populära spelautomaterna. NetEnt lanserade automaten så tidigt som 2010 och sköt genast i topp på alla listor och är fortfarande lika uppskattad bland spelarna. I spelet får du hjälpa den finurlige Gonzo att hitta myternas stad Eldorado. Där börjar en uppslukande jakt på rikedomar och gyllene skatter. Grymma ansikten i olika färger stirrar på dig från stenplattorna som utgör spelplanen och du blir snart medveten om att det kommer att bli en skattjakt utöver det vanliga. Gonzo´s Quest Slot är ett spännande spel i 3D med de mest överraskande effekter. Låt regnskogen i Amazonas omsluta dig med naturtrogna ljud medan du håller utkik efter fallande symboler med chans på fantastiska vinster och härliga free spins.

Gonzo´s Quest Slot är fullt av mystiska symboler

Äventyraren Gonzalo Pizarro skulle ha blivit lycklig om han hittat det här eldoradot på sina upptäcksfärder. I Gonzo´s Quest Slot finns många guldalstrande funktioner och spännande symboler. De grundläggande symbolerna är sju stycken stenplattor i färgerna grå, rosa, gul, lila, brun, grön och blå. Dessutom finns det en platta som ger bonus och den bär Free Fall-symbolen. Wild-symbolen i Gonzo´s Quest Slot representeras av en platta med ett frågetecken. Free Fall-symbolen innebär att man kan få gratis snurrar och de visar sig bara på de tre första hjulen. Om du får tre stycken av symbolen så aktiveras tio härliga free spins. Men de andra plattorna kan också ge utdelning. Om tre eller fler symboler hamnar bredvid varandra från vänster till höger så blir det vinst.

När stenplattorna radar upp sig i en vinstgivande kombination så sprängs de plattorna och lämnar plats för nya. Då har du återigen chansen att få en kombination av stenplattor med vinst. När det händer så startar en multiplikator som ökar på dina nyfunna rikedomar. De här explosionerna kallas Avalanche och om du får fyra skred på raken så multipliceras din sista vinst med siffran 5. Wild-symbolen ersätter alla de andra symbolerna utom Free Fall-symbolen. Du känner lätt igen frågetecknet. De andra symbolerna i Gonzo´s Quest Slot föreställer krokodiler, fiskar, ormar, månen och eld. Håll bara ögonen öppna och titta efter bra kombinationer när du väl kastar dig in i äventyret.

Vinn med både låg och hög insats

Den fina spelautomaten Gonzo´s Quest Slot har fem hjul och hela tjugo vinstlinjer där lockande bonus-symboler, tickande multiplikatorer och ett stort antal free spins väntar. Det minsta myntvärdet du kan spela för är €0,01 och det högsta är €0,5. Det innebär att du kan komma upp i en maxinsats på €50 om du spelar med den högsta insatsnivån på alla de tjugo vinstlinjerna. För dig som spelar med en lite lägre insats så är det skönt att veta att du i alla fall har chans att ta del av de fina vinsterna. Dessutom är den fantastiska rundturen i den mytiska staden Eldorado lika spännande även om inte insatsen är lika hög.

Om du vill prova Gonzo´s Quest Slot utan insatser alls så går det bra att spela den gratis. Men spela inte så länge att du börjar vinna för då ångrar du att du inte hade några mynt med i spelet. Automaten har en riktigt bra RTP och det innebär att sannolikheten att du får tillbaka en stor del av det du satsat är hög. Gonzo´s Quest Slot har fem olika insatsnivåer som gör att det är lätt att lägga sig på en nivå som höjer spänningen tills den är precis lagom. Om du vill få ut max av upplevelsen bör du ha högsta myntvärde på alla linjerna och hoppas på att få fem likadana symboler i rad och ett fritt fall med 15 gånger vinsten. En sådan gång ramlar formligen guldet över dig i Eldorado.

Gonzo´s Quest Slot

Gonzo delar med sig utan jackpot

Gonzo´s Quest Slot har ingen progressiv jackpot men vinsterna kan växa under spelets gång och bli hur stora som helst. Fem stycken symboler med det grå ansiktet ger faktiskt så mycket som 2500 gånger din insats. Om det skulle hända på den fjärde Free Fall-rundan så får du femton gånger vinsten. Det innebär att om du satsat en tia så har du chansen att vinna helt otroliga 375000 kronor. Vänta inte med att prova Gonzo´s Quest Slot. Förutom det häftiga temat, den sköna bakgrundsmusiken och de vackert färgade symbolerna så har du faktiskt möjligheten att vinna riktigt stort.

Luta dig tillbaka framför skärmen och låt stenplattorna explodera. Under varje Avalanche så kommer du ett steg närmre och till slut kommer du att ha blottat själva guldådern i staden. Gonzo själv håller hela tiden uppsikt över dina framgångar från spelplanens vänstra sida och snurrar lyckligt på hatten varje gång du lyckas i ditt uppsåt. Gonzo´s Quest Slot är möjligheternas spel.