Guns n roses slot

I den avancerade spelautomaten Guns n roses slot möter du Axl, Slash och de andra i ett spännande spel med många bonusfunktioner till tonerna av fem av de bästa låtarna från världens största rockband genom alla tider. Rocka loss med Guns n roses slot till hitsen November Rain, Chinese Democracy, Welcome to the Jungle, Sweet Child o’ Mine och sist, men absolut inte minst, Paradise City. Den fina videoautomaten är späckad med snygga symboler och specialfunktioner som får dig att gå i taket av lycka. Tänk på insatsen som en konsertbiljett med chansen att få tillbaka pengarna (med ränta!). Det ligger nämligen hela 750 000 kronor och väntar i spelet.

Guns n roses slot har sköna bonuslägen

I automaten Guns n roses slot hittar du många symboler. Wild-symbolen är Guns n roses loggan. Wild i det här häftiga spelet är alltid expanderande och det innebär att symbolen växer och faktiskt kan täcka in ett helt hjul. Därmed ökar chansen att vinna rejält. Det finns en annan symbol som agerar mer slumpmässigt och det är bonusläget Appetite for Destruction Wild. Läget representeras av en symbol som är korsformad och den täcker fem platser samtidigt. När detta sker så kan du tjäna fett med pengar. Free spin-läget kallas för Legend Spins och då uppträder de kända bandmedlemmarna som staplade Wild-symboler när de ramlar ned på hjulen.

Guns n roses slot har ytterligare en stämningshöjare och det är den sköna Solo Multiplier-funktionen. Det är en multiplikator som kan ge ända upp till fantastiska tio gånger vinsten. Som att det inte skulle vara nog med detta så finns det även något som kallas Encore Free Spins. Denna specialfunktion aktiveras när du når fram till spelets lyckohjul. Då blir en av medlemmarna i rockgruppen förvandlad till en Wild-symbol. Denna expanderar och alla symboler som föreställer samma gruppmedlem byter också utseende till Wilds. Lyckohjulet bjuder på en överraskning till. Där gömmer sig också Crowd Pleaser Bonus. I det spelet klickar du på olika musikinstrument som döljer trevliga vinstsummor.

Gör dina insatser och spela med i rockbandet

Guns n roses slot är en videoautomat med fem hjul, tre rader och hela tjugo linjer att vinna på. Det finns flera myntvärden att välja på där det lägsta är 10 öre och det högsta är 10 kronor. Den totala insatsen för att spela med det kända rockbandet kan alltså bli så lite som 2 kronor och ända upp till 2000 kronor. Maxvinsten är ju otroliga trekvarts miljon så det kan löna sig att spela med insats men spelet går också att testa gratis. Det är alltid roligt att provköra ett spel men tänk på att vinsterna blir oändligt mycket ljuvare om man satsat en slant.

Guns n roses slot har en hög teoretisk återbetalning så chansen att du vinner med jämna mellanrum är mer än hygglig. Spelet erbjuder många tillfällen då du kan belönas för ditt jobb. Om du till exempel får tre brinnande vinylskivor i grundomgången så hamnar du i ett bonushjul där du kan vinna högar av mynt eller bonusbanor. På banorna kan du vinna extra mycket pengar om du underhåller publiken på rätt sätt. Dina pengar kan komma att multipliceras många gånger innan du tagit dig i mål.

Guns n roses slot, en musikalisk spelautomat

Plocka vinsterna till skön musik

Grafik och ljudeffekter håller högsta klass i Guns n roses slot och du kan dessutom välja vilken av de fem låtarna du vill lyssna på medan du spelar vilket gör upplevelsen ändå bättre. Det actionfyllda och väldesignade spelet ger dig många chanser att plocka vinster och möjligheten att spela med både riktigt låg insats och lite högre gör att den häftiga automaten passar såväl för den försiktige spelaren som för den som gillar att spela högt. Guns n roses slot är otroligt underhållande och kan berika ditt liv på flera sätt. Vid det här uppträdandet hamnar du dessutom på första parkett så att du kommer nära stjärnorna när rockbandet drar igång musiken.