Jimi Hendrix Slot

Jimi Hendrix Slot är ett riktigt skönt spel med en härlig grafik där både färger och symboler balanserar musiken perfekt. Från första sekunden känner man sig hemma i spelet och de som är uppväxta med Jimi Hendrix musik kan njuta fullt ut och bli lite nostalgiska. För den yngre publiken är det verkligen ett utmärkt tillfälle att i Jimi Hendrix Slot lära känna en av tidernas bästa gitarrister. Eftersom det är fullspäckat med intressanta funktioner och vinstchanser bjuds man på den ultimata spelupplevelsen. Häng med du också i detta hippieinspirerade spel som lanserades 2016, men som säkert kommer att leva kvar som en klassiker under lång tid.

Jimi Hendrix Slot – det rockar

Jimi Hendrix Slot är en av tre rockiga slotspel som spelutvecklaren NetEnt har skapat. De andra två är Guns n Roses och Motörhead. I Jimi Hendrix slotspel finns flera specialfunktioner. Pick and Click aktiveras av tre stycken scatter och leder till bonusspel som Red Guitar re-spin. När Jimis röda gitarr dyker upp på spelplanen låses den fast varpå de övriga hjulen snurrar en gång till. Detta kan fortgå så länge det dyker upp fler röda gitarrer. Om du har ordentlig tur kan faktiskt hela spelplanen fyllas av Jimis berömda instrument. Purple Haze Feature är den vit-lila gitarren som ger dig massor av free spins och förvandlar spelkort till wildsymboler.

Cross Traffic free spins är bonusspelet som aktiveras av vita brinnande gitarrer. Dessa ger en rad free spins samt en vandrande wild som ökar dina vinstchanser markant. Little Wings free spins som är en vit gitarr med blått på ger också free spins samt tre till fem garanterade wild på hjulet. Dessa bonusspel som Jimi Hendrix Slot bjuder på bidrar till att både spänningen och vinstchanserna ökar. Hela tiden får du höra olika låtar av stjärnan som tyvärr dog alltför tidigt. Han lever dock kvar för alltid genom sin musik. Om du aldrig har lyssnat på Jimi Hendrix rekommenderas att du gör det eftersom det är riktigt skön musik.

Jimi Hendrix Slot med bonusfunktioner och musik

Symboler och spelregler

Det sjätte bonusspelet i Jimi Hendrix Slot är Cool Win som ger en direkt vinst på mellan 8 och 30 gånger din insats. Det enda du behöver göra är att få fram tre stycken mynt. Förutom i bonusspelen får du även vinster av olika storlek av de andra symbolerna som är hjärtan, peacetecken, öga, blomma och lp-skiva. De traditionella spelkorten finns också med och ger även de vinster. Wild är Jimi Hendrix själv som förstås kan ersätta de andra symbolerna för att skapa en vinnande kombination. När du lyckas få en vinnande kombination dyker det upp massor av blommor på spelplanen i riktig flower-power anda.

Att spela Jimi Hendrix Slot är inte krångligt trots att den består av en rad olika funktioner. Du spelar över 5 hjul på totalt 20 styrcken vinstlinjer. RTP (return to player) ligger på 96,9 % vilket är ganska högt. Eftersom Jimi Hendrix Slot inte har någon jackpott kan man gott räkna med att man istället får mer frekventa vinster. De flesta nätcasinon som har spel från svenska NetEnt har Jimi Hendrix slotspel i sitt utbud. Ett tips är att spela gratis innan du satsar pengar. Dels för att se om du tycker om spelet men också för att öva upp fingerfärdigheten och få lite koll på vad som gäller och hur vinstlinjerna går. Utförlig beskrivning av vinstlinjer finner du om du kikar på ”i” på spelet. Där anges också hur mycket varje symbol betalar.

Spela i mobilen

För dig som är på språng och vill ha lite underhållning de där stunderna som blir över mellan möten eller när du väntar på bussen passar Jimi Hendrix Slot perfekt. Eftersom Jimi Hendrix Slot lämpar sig utmärkt både i mobiltelefon och på surfplatta kan du ta tillvara på dötid i vardagen och lyssna både på bra musik och kanske vinna lite – eller mycket – pengar. Spelet är officiellt och NetEnt har fulla rättigheter att använda sig av Jimi Hendrix sköna musik. Kanske du även vill prova på de andra rockiga spelen. Guns n Roses och Motörhead bjuder även de på fullt ös både vad gäller musik, free spins, wild och vinstchanser.